Vervolg: seksueel grensoverschrijdend gedrag

In 2017 heeft commissie De Vries een rapport met aanbevelingen gedeeld om seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport tegen te gaan. Dit vervolg moet uitwijzen in hoeverre deze zijn opgevolgd.
geplaatst op Tuesday July 27, 2021

Update financiële overheidsregelingen

Het coronavirus heeft een grote financiële impact, ook op de sport. Ter ondersteuning van de sport zijn er vanuit de overheid diverse financiële regelingen beschikbaar gesteld. Maak er gebruik van!
geplaatst op Monday July 26, 2021

Coronavirus en volleybal in Nederland

Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving over de gevolgen van het coronavirus voor de volleybalcompetitie.
geplaatst op Monday July 26, 2021

Inschrijving UNLOCK Utrecht verlengd: 1 augustus

Voorbereiden op het nieuwe indoorseizoen? UNLOCK Utrecht maakt dit mogelijk op zaterdag 28 augustus! De mogelijkheid tot inschrijven is verlengd tot en met 1 augustus. Wees er snel bij!
geplaatst op Wednesday July 21, 2021

Clubheld Kees Sleurink belangrijke motor in corona

Wat als je zelf door fysieke ongemakken niet kunt volleyballen? Dan maak je het mogelijk voor anderen. Zo denkt Clubheld van het Jaar Kees Sleurink uit Kampen er al 32 jaar over, ook tijdens corona.
geplaatst op Wednesday July 21, 2021

Webinar Peter Murphy: Inzicht in totaal coaching 2

Deze webinar is een vervolg op 'Inzicht in totaal coaching' uit de Winter Course. In deze nieuwe webinar bespreekt Peter Murphy de trainingsprincipes en oefenstof. Bekijk de webinar snel!
geplaatst op Tuesday July 20, 2021

Koos Nederhoed als videoscheidsrechter naar Tokio

Ook in de zaal is Nederland vertegenwoordigd op de Olympische Spelen van Tokio die 23 juli beginnen. Koos Nederhoed is ter plaatse als challenge referee, samen met nog drie collega’s.
geplaatst op Monday July 19, 2021

Word een club van NIX!

Nog steeds kunnen 4 op de 5 jongeren onder de 18 alcohol krijgen in de kantine. Hier willen we verandering in brengen. Doet jouw vereniging mee? Bestel het NIX18-pakket en word een kantine van NIX!
geplaatst op Wednesday July 14, 2021

Vacature: Junior PHP Developer

Wil jij jouw liefde voor sport combineren met de ICT-skills die jij beheerst? Dan hebben we een geweldige functie voor jou in de aanbieding als Junior PHP Developer. Check de vacature snel en reageer.
geplaatst op Tuesday July 13, 2021

© Copyright Serylo 2015